zondag 15 april 2012

Coole Kaketoe - Cool Cockatoo

Op 17 April verjaart mijn Papa. Dit hebben we gisteren met heel de familie gezellig gevierd op restaurant.
Ik maakte voor hem dit kaartje:


Wat een coole Kaketoe! =D Het is niet altijd gemakkelijk om stoere stempels te vinden. Ik was dan ook heel blij toen ik deze digi op "The Paper Shelter" spotte. Bij alle digi's van "The Paper Shelter" krijg je een kleurvoorbeeld en al zeg ik het zelf: het is me goed gelukt dit voorbeeld te benaderen =)

Dit is het kleurvoorbeeld / this is the Color example:

I made this Cool Card for my father who will be celebrating his Birthday this Tuesday. Yesterday the whole family came together and we had a nice dinner at a restaurant. I found this Cool Cockatoo at "The Paper Shelter" and tried to color him as good as possible like the color example. I think I succeeded quite well at it =)

Groetjes / Greetings,

Eline

vrijdag 13 april 2012

Back to the 50's !

Op 9 Mei verjaart Maria van de geweldige blog "Maria's knutselplezier". Om deze dag te vieren daagt Maria haar volgers uit een leuke zelfgemaakte verjaardagskaart op te sturen. Per ontvangen kaart groeit de door haar aangeboden Candy =D
Toen zij me over deze originele Candy vertelde wilde ik natuurlijk onmiddellijk deelnemen. Zeker omdat ik door haar ook heel veel nieuwe stijlen en stempeltechnieken leer kennen. Haar blog is zeker een bezoekje waard: http://marjasknutsel.blogspot.com/

Aangezien Maria dit jaar 59 jaar wordt, wilde ik de 50's even doen heropleven =) Dit is het resultaat:


De digi heet "Cool Waitress" en komt van "The Paper Shelter". Ik heb haar ingekleurd met Copics. Alle taartstempeltjes en "Enjoy" zijn van "Paper Smooches". Het ronde sentimentstempeltje met de keukenwant is van "Just Rite".

De tegelvloer heb ik gegoogled, afgeprint en met clear geembossed zodat het op echte shiny tegeltjes zou gaan lijken. Het "Maria's Diner"-labeltje en het label op de menukaart maakte ik zelf in Word. Deze werden ook met Clear geembossed.

Maria was er heel blij mee! Dus harde werk beloond! En nu is het aftellen naar haar verjaardag!



For my English speaking friends =) I made this card for Maria who's running an amazing Birthday Candy on her blog http://marjasknutsel.blogspot.com/. With every card she receives the Candy grows! For her 59th birthday I wanted to revoke the 1950's so I chose a 50's Diner theme =)
-Digi: Cool Waitress - The Paper Shelter
-Foodstamps + Enjoy: Paper Smooches
-Round sentiment stamp: Just Rite
Everything else handmade ;-)

Groetjes / Greetings,

Eline

dinsdag 3 april 2012

Afscheidskaartje / Goodbye-Card

Enkele weken geleden moest ik helaas afscheid nemen van een Geweldige Collega. Voor haar maakte ik dit kaartje. De digi heet "Bronty Valentine" en is van "Pink Cat studio". Voor een collega die me steeds met raad en daad bijstond, een lach en een traan met me deelde.. vond ik dat er wel wat liefde van de kaart mocht spatten, hehe =)  Zij was er in elk geval heel blij mee!



Bronty werd geprint op Copic Perfect Blending paper (mijn printer heeft erg veel moeilijkheden met dit stugge papier.. hij verslikt zich er zowaar in =/ Een zenuwcrisis later is het me dan toch gelukt! Voor mij tot hier toe wel het beste papier om lekker lang op te kunnen blenden =D Andere papiertips zijn welkom!)
Vervolgens heb ik Bronty ingekleurd met Copics en opgekleefd op gekleurd Cardstock. De hartjes zijn uitgeponsd met een Artemio papierponsje.

Groetjes,

Eline